Activiteiten

Kwaliteit in elk aspect van onze aannemingen.

Delta Cube is een rasecht aannemersbedrijf. U kan bij ons terecht voor de bouw of totaalrenovatie van uw particuliere of industriële projecten.
Delta Cube is tevens een door de overheid erkend en geklasseerd algemene aannemer en voert overheidsopdrachten uit via openbare aanbestedingen. De huidige projecten variëren van renovaties van schoolgebouwen en kantoorgehelen tot de nieuwbouw van woningen en  appartementen.
Architecten en studiebureaus werken met ons samen omwille van onze hoge afwerkingsgraad, professionele aanpak, flexibiliteit en perfecte opvolging.

Kwaliteit

Delta Cube kan als algemeen aannemer steunen op de brede expertise van de teamleden en kan daarom een breed gamma aan werken aanbieden, gaande van funderingswerken en ruwbouw over de technische installaties tot de fijne afwerking. Wij werken met kwaliteitsvolle materialen en hebben oog voor detail in onze voorbereiding, opbouw en afwerking.
Wij bouwen voor u alsof het voor onszelf zou zijn.

De klant als partner

Wij geloven sterk in een persoonlijk contact met de klant en beschouwen deze als partner in het bouwproces. Belangrijk is het openstaan voor de verschillende wensen van de klant, het resultaatsgericht denken en handelen, en de ondersteuning in het bouwproces.
Een duidelijke en oplossingsgerichte communicatie is hierin de fundering voor elk nieuw positief verhaal. 

Planning is everything

Onder het motto "Planning is Everything" bouwen wij onze projecten op. Wij geloven sterk in een gedegen voorstudie van elk project. Zo minimaliseren wij het aantal verrassingen tijdens het project en houden wij het budget en de planning onder controle. Wij garanderen van bij het eerste contact een snelle en duidelijke communicatie en we koppelen dit aan een nauwgezette administratieve opvolging. 

Sterk partnership

Wij bouwen sterke samenwerkingsverbanden op met zorgvuldig uitgekozen toeleveranciers en installateurs. Door deze lange termijnrelaties brengen wij steeds de nodige kwaliteit samen in onze projecten en creëren wij continuïteit in elk bouwproces.

Duurzaam bouwen

Ons enthousiaste team volgt de laatste technologieën op de voet en staat de klant met raad en daad bij in het maken van duurzame en ecologische beslissingen.

Wil u meer informatie over een samenwerking met Delta Cube ?

Delta Cube BV

Profetenstraat 24
1760 Roosdaal
0494 67 28 10
info@deltacube.be